rebeccasochjohannasblogg

2010-05-16
01:39:20

Intressant inför VM nr 1
Intressant fakta:

-Italien verkar inte vilja försvara sitt guld från 2006. 8 juventusspelare är med i den än så länge 30-manna truppen, kom igen Lippi! Juventus? Som gjorde en rikitgt röten säsong och hamnade på sjungde plats i serie A? Inte heller någon Luca Toni eller Totti, som ändå är på gång igen.

-Ingen vet riktigt hur den forna fotbollslegenden och nuvarande tränaren Maradona tänker. Vill han inte vara med i toppstriden? Hur i helvete kan han välja att peta två spelare som Cambiasso och Zanetti?! dessa två spelare har med sitt Inter tagit sig till Championes league-final. Är två spelare som ska spela världens största cup för klubblag inte värda en plats i landslaget så vet jag inte vad!

- Ronaldinho är inte den han en gång var, men både hans högsta och lägstanivå är HÖG. Varför inte ta med honom? Brasilien behöver sina gamla storstjärnor, då det på pappret verkar vara ett liter halvdant lag de kommer ställa upp med. Det enda som imponerar på mig är backlinjen (Alves, Maicon, Lúcio) samt målvakten Julio César.

- AIK:s Miran Burgic har tagit en plats i Sloveniens 30-mannatruoo
- AIK:s Sebastian Eguren har tagit en plats i Uruguays 30-mannatrupp
- IFK:s Kim Christensen har tagit en plats i Danmarks 30-mannatrupp
- Örebros Alejandro Bedoya (en favorti i allsvenskan) är uttagen till USA:s 30-mannatrupp
Dessa 30-mannatrupper ska dock ner till 23 (tror jag) så några spelare kommer ju falla bort, hoppas bara det inte är några av våra allsvenska pojkar

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: