rebeccasochjohannasblogg

2012-02-25
14:16:11

förstör du min sömn förstör du mitt liv
(Nu förtiden är sömn och mina sömnvanor OTROLIGT viktigt för mig för att jag ska må bra! Det funkar liksom inte att gå och lägga sig efter 23.30! Det gååååår inte. Måste sova 9-10 timmar. Så ha detta i åtanke när jag avreagerar mig lite.)

Igår jobbade jag från 08-21 (med den där lilla 3,30-timmarspausen jag har mitt på dagen) Så då känner man sig ganska trött, speciellt när det är fredag! Ni fattar va? Ville liksom bara sova....
Så får jag ett fucking sms vid ett-tiden på natten som ba "vaken? :)" och självklart så vaknade jag ju! DU VÄCKTE MIG LIKSOM PUCKO! jaja, svarar inte och försöker somna om. En timma senare får jag smset "Vakna! :)"
ASSÅ FATTAR INTE IDIOTEN ATT OM MAN INTE SVARAR FÖRSTA GÅNGEN SÅ TRO FAN INTE ATT JAG SVARAR ANDRA!!!!!!!!!! :@@@@@ känner lite: DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ JAG HATAR DIG. DU FÅR INTE VÄCKA MIG SÅ PÅ NATTEN!!!!!!!VARFÖR VÄCKA NÅN SÅ? OCH VAD FÖRVÄNTAR HAN SIG SEN? ATT JAG BA: Åh heeej jo jag sov men vilken tur att du väckte mig ;) ...så vi kan smsa om meningslösa saker om inte betyder NÅGONTING för mig för jag bryr mig inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAAH

Okej. Avreagerad. Tack
REBECCA

2012-02-23
21:39:58

Här Anna har du oetik!
Ett par av de mest oetiska svenska låtarna jag vet:
Far & Son – Precis som jag
Far & Son – Kokaina
Far & Son – Far för en dag freestyle
Far & Son släppte nyss en EP. De beskriver skivan såhär:
Efter fyra års arbete har Far & Son nu lyckats skrapa ihop 6 låtar till en EP. Vi bjuder på det vi gör bäst. Fula ord, knark och rå humor. Trallvänliga melodier och medryckande rytmer som lockar till dans. Genom våra texter vill vi normalisera ett destruktivt beteende hos det uppväxande släktet. Ungdomar med svagt psyke kommer att förstå att det är modigt att missbruka narkotika och fegt att ha en utbildning att falla tillbaks på. Barn som hört våra låtar på Spotify kommer att bli nyfikna på att testa LSD. Här har ni "The Sushi USB EP". Slit den med hälsan.

Gick från pilsner till piller och från piller till pulver
Gick från puben och hummer till trubbel och skulder
Blev ett farligt svin som Charlie Sheen, blev festens lågliv
Och jag svamlar mer om snö än dom på SMHI
Jag har sniffat kokain sedan 1999
Nej jag bara skoja, men ibland drar så drar jag några linor
Kanske inte allt ifrån distriktet kokain
Men om kokset är champagne, är tjack mousserande vin


2012-02-22
16:08:51

den svenska
Björnstammens nya album släpptes idag på spotify och efter en genomlyssning fastnade jag speciellt för en låt Den svenska björnstammen – Mörkt kallt ljus En hudring på att den bli nästa singel!
REBECCA

2012-02-21
18:45:26

Det är faktiskt väldigt kul när en fyraåring och en sexåring sitter i baksätet och sjunger "I'm sexy and I know it" med jättemycket inlevelse. Speciellt när jag vet att det inte är jag som råkat spela den för dem.
JOHANNA

2012-02-14
20:46:50

did u c what I did there?

2012-02-14
20:41:01

your hand in mine
Okej, har inte lyssnat på bra musik på flera dagar. Så nu satte jag mig med datan och hörlurar med höööööööög volym! SÅ HÄR! VARSÅGODA. Lyssna och njut. Kan inte hitta bättre låtar än dessa. Det finns inte. Kort och komplett lista. Mer behövs inte. Om jag bara fick välja några få låtar att lyssna på för resten av mitt liv så hade det vart dessa. Jag fylls av någon slags pepp-depp-pirr-i-magen-känsla. Svårt att beskriva.
---------> I feel shit, and all I can do is feel it <------- <3
Har ni några korta listor? Länka gärna!

2012-02-14
20:33:07

m83
KÄNNS SÅÅ SJUKT BRA ATT JAG SKA FÅ SE DOM LIVE!
Köpte biljett till Matilda i julklapp och Lisa bor i Malmö så hon ska med och detta kommer bli så ballt men jag kommer bli så ledsen om dom inte spelar denna låt M83 – Steve McQueen JÄVLAR I HAVET VA BRA DEN ÄR! DÖDA MIG VA FEEEEEEET. Döööööööööööööööööööööööööööööör

I woke up stronger than ever.
Driven by big waves of fire.
To run and yell all the way.
Nothing can hurt me today.

There's a magic inside.
Just waiting to burst out.
The world is a goldmine.
That will melt tomorrow.

I just can't recognize myself.
Tears of joy run all over my face.
My sensations reach the limit.
Nothing can hurt me today.


2012-02-14
19:42:50

alla
Okej, man kanske ska säga någonting om Alla hjärtans dag.
Jag trodde inte (tills idag) att folk tog denna dag seriöst. Men tydligen så gör man det. Och då är det ju synd att jag inte fått ett enda sms :( ....
heheh neeee skojar bara. Förväntar mig egentligen ingenting av denna dag. Men blir lite irriterad på människor som hatar denna dag bara för att andra älskar den. vafan, låt kärleksparen leka extra kära. Och jaaaaaaaaa "det är en kommersiell högtid endast påhittad för att människor ska handla handla handla" ORKA MED ER SOM TYCKER Så. Eller jaa, tyck det om ni vill men om denna lilla kommersiella gör någon extra glad så kanske det är värt det.
jaja också ointressant inlägg men va tusen! JAG BLOGGAR JU I ALLA FALL
REBECCA



2012-02-14
19:25:48

jag har det bra mitt liv rullar på.......
Jag har ingenting att blogga längre för jag har verkligen ingenting att göra. 
Går upp klockan 8 och känner mig aspigg. Ger Bettan mat och äter frukost. Sen gör jag INGENTING på HELA DAGEN! Kan tv-reklamginglarna så bra att jag börjat sjunga med i dem. Jag går bara runt hemma och tänker "njaa, jag duschar och tar på mig kläder imon istället" och dagen efter "njaaaa, joggingbyxorna får vaara på en dag till. MEN IMON TAR JAG PÅ MIG JEANS!" Så nu har jag gått runt i joggingbyxor och beijer t-shirt i två veckor typ. (har i och för sig vart supersjuk, men nu mår jag ju jättebra. Varför kan jag inte få mer energi för att vilja hitta på saker?)
Jaja, jag har rimliga gå-upp-och-gå-och-lägga-mig-rutiner i alla fall. Gå upp 8, somna vid 23. Och då stensomnar jag verkligen. Det är ju skön. JAJA OINTRESSANT
HEJ HÅ
REBECCA

2012-02-10
23:37:26

Uppmuntrar-Julia

Julia och jag är typ alltid lediga samtidigt. Min mitt-på-dagen-paus och hennes barnvaktskvällar är alltid samtidigt.

När man pratar med Julia längtar man inte hem heller, för vi sitter i samma båt. Samma fartyg, eftersom vi har

blivit sockrberoende. Dessutom är hon snygg. Fint att vila ögonen på liksom.

 

JOHANNA


2012-02-09
16:35:02

bra band det där!

2012-02-07
22:51:58

lite klagande bara
Tydligen har jag inte varit tillräkligt sjuk det senaste året. Så varför inte köra på någon slags febermagsjuka? Fy fan va jag inte mår nu va. Har legat i soffan sen i lördags nu! Det det blir fan inte mycket bättre. Eller igår var en helvetesdag så allt är väl bättre än igår...
Är ett känslomässigt febervrak. Grinade två gånger till "mannen som talar med hundar" idag. TVÅ GÅNGER! gud. Har i alla fall sett 2½ säsong av californication (jaaaa, matilda och elina jag vet att ni har tipsat om serien för typ hundra år sedan och fan va rätt ni hade. SJUKT BRA. varför lyssnade jag inte på er?)
Jag saknar alla mina vänner! 
REBECCA

2012-02-05
15:09:55

????
Igår kollade jag på melodifestivalen och reagerade på att marie serneholts låt liknande en annan sjuuukt mycket. Sen kom jag på vilken låt. Är inte detta såååå mycket härmning?

2012-02-04
23:03:26

elina

2012-02-04
22:41:50

jobbig vecka
Denna vecka var jag vara med och meddela ett dödsbud. Det var nog något av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Det var på jobbet. Till min brukare. Det var på mitt pass så jag var tvungen att vara med. Som tur var slapp jag säga orden. Vet inte vad jag skulle sagt i så fall. Hur säger man till en mamma att hennes son har dött? Efter vi meddelat vad som hänt gick den andra personalen och jag hade 10 timmar kvar att jobba. 10 timmar av tröstande. Och dagen eftert det skulle jag jobba i 13 timmar. 13 timmar till av tröstande. Känner mig nu så jävla sliten. Sånt här påverkar en som fan. I natt vaknade jag 3 gånger av att jag storgrät. Alla 3 gånger hade jag drömt att mamma dött. Usch, vill aldrig ha tillbaka denna vecka. I feel shit, and all I can do is feel it
REBECCA


2012-02-04
19:34:43

min blivande svåger är kändis
Min syster Matilda bytte nummer med en kille som hon pratade med i 30 sekunder på krogen.
Han smsade henne titt som tätt om att ses ute. Hon struntade ganska mycket i honom och svarade mest för att vara snäll. Nu har han smsat henne från och till sen i november och igår tänkte hon "what the hell jag kan ju i alla fall vara trevlig mot honom" Så hon frågar vad han brukar göra, varpå killen skickar en länk till en hemsida som indikerar i att han otövar någon slags friidrott. Hon tänker "jaha, han kanske är känd?" Matilda frågar familjen "Är det någon som vet en fridrottare som heter Oskar Jansson?" och pappa ba "STAVHOPPAREN?" och matilda ba "jaaa, jag tror det"
Så denne kille som brukar smsa Matilda är en superseriös friidrottare med nordiskt rekord i stavhopp! JAG DOOOOG