rebeccasochjohannasblogg

2012-12-26
20:45:09

LIVET!!













2012-12-26
20:43:26

Dec. 26, 2012

2012-12-24
18:47:07

GOD JUL från oss båda till er alla
 
finns liksom inga bilder på oss från i år.. 
 
Puss på er, saknar er!
 

2012-12-22
13:18:00

OMG
 Vem åker till Ullared LÖRDAGEN innan JULAFTON, dagen efter LÖNING? KAOS?

2012-12-21
19:46:00

golden
Okej, nu har jag ingen skola...tills på onsdag! Yes, vi måste på föresläsning mitt i mellandagarna. Känns sådär MEN jag har verkligen börjat bli bra kompis med många i klassen. Inte hej-ska-vi-hänga-på-fritiden-kompis men lite hej-du-är-skön-och-jag-är-skön-låt-oss-skratta-tillsammans-kompis. SÅ, vad tänker jag på nu? När jag inte har skola och inte har nåt att göra. Jag tänker på:
- Maffian! Jättemycket. Cosa Nostra och Tommaso Buscetta. Har börjar läsa en bok OM maffian. Typ en faktabok. Nu har jag börjat titta på alla gangsterfilmer jag någonsin sett IGEN.
- Jake Bugg! Kan inte sluta lyssna på killen. Lyssnar på "seen it all" om och om och om och om och om igen.
- 23 december! Ska jobba jättelänge då. Tänker på det jättemycket. Dels för att det var jättelängesen jag jobbade och dels för att jag måste UTNYTTJA de lediga dagarna innan dess (något jag absolut inte kommer göra)
- PENGAR! Jag är bautafattig. Lånar från mitt sparkonto hela tiden. Så jag tänker på hur lite det kommer bli om jag fortsätter med det. Men så fort jag får mer pengar köper jag upp det direkt. Busskort/gymkort/telefonräkning/t-shirtar för 349 kronor/styck :/
- Träning! JAG VILL BLI STARK!!!!!!
- Nyår! Vad ska man göra då? Är det så noga? Jag vill gå ut den 29onde och bli RIKTIGT full så att jag sen inte har några som helst krav på nyår. Men inget kan ju liksom bli värre än förra året. Så jag är ganska lugn. 
- Kalle Anka! Jag har gått runt och RÅHATAT ALLA som skrivit något som rör ämnet (och pepparkaksgubbar) jävla rasister. Tagit bort AAAAAALLAAAAA som yttrat skit på facebook . (hatar er)
- Oceans Eleven! Jag har inte sett någon av de filmerna. *Skäms*
 

2012-12-19
15:52:14

Heja Sverige?
Har alltid sett Svergie som ett fantastiskt exempel på ett bra land, förutom att det är kallt, men när folk blir rasister pga pepparkakor och Kalle Anka, när Sverigedemokraterna har 10%, när folk sprider rykten om folk de inte känner, när folk springer och sparkar ner potentiella ryktesspridare, då vill jag fan inte hem längre.
 
Okej, i USA skjuts skolbarn en gång om året. Det är värre, men Sverige är så oidylliskt just nu. Och det är INTE invandrarna som skapat det. Det är de inskränkta svenskarna, de som börjar varje mening med "jag är inte rasist, men...." De som tror att vår kultur ska bli tagen ifrån oss för att på en skola fick ett barn inte vara pepparkaksgubbe och för att Disney valde att cencurera ett klipp som svt råkar visa på julafton varje år. 
 
Min åka hem-ångest blir så mycket värre av allt detta. Orkar inte. Kanske gifter mig i Vegas och stannar här för alltid. 

2012-12-09
14:15:23

JAKE BUGG (kryp?)
Jake Bugg – Seen It All DETTA är ju förfan det bästa på riktigt redigt länge! ok, fredrik wikingsson har redan bloggat om honom, men han tipsade om en annan låt OCH jag tipsar om DENNA! Jättejättejättejättebra. 
Jag har ett problem, jagbehöver köpa vinterskor. Kan man ha ett par martens som vinterskor? Fryser man då? Dom är ju rätt snygga ju. Tänkte lägga upp en bild men det ville sig inte. Jaja
Hela helgen har jag vart dödssjuk. Så det finns nog inget jag kan berätta om min fattiga helg.

2012-12-08
19:59:23

hääärligt
härliggt

2012-12-08
19:58:39

fever fever leave my heart alone
När jag får feber, det behöver bara vara några graders höjning från det normala, så får jag extrem dödsångest. Jag ligger i fosterställning och kan inte skaka av mig känslan av att jag en dag inte ska finnas mer. Sen brukar jag tänka det motsatta och istället välkommna döden. Så där ligger jag liksom, ensam, misserabel med 37,8 i "feber" och välkommnar döden... Sen tar jag en ipren. Det går en stund och jag mår toppen, känner mig uttråkad och börjar lyssna på glada gitarrslingor. TILLS iprenen går ut kroppen och jag återgår till min fosterställning... Tror jag är extremkänslig för feber. Så himla ont i kroppen och psyket och allt som är negativt rör sig i mig. Känner någon igen sig i detta? ÄR det normalt? 

2012-12-03
03:57:00

Johannas hemkomst
Snart kommer jag hem till Göteborg, jag landar på Landvetter den 28e januari och jag har sjuuk ångest. Idag till exempel; -10 grader i Göteborg och +15 i NY. Staden som aldrig sover VS. den som i princip alltid gör det. Jag älskar Göteborg, men fyy fan vad deprimerande det känns att komma hem. Det enda som är bra är att mamma lagar mat, jag inte har ansvar för någonting och att alla ni finns där (de av er som är kvar...). Så snälla mina vänner, LOVA att hitta på saker med arbetslösa Johanna HELA tiden. Annars kommer jag dö. 
 
Och ni får inte hata mig för att jag amerikaniserats och blivit en tönt-bitch, eller för att jag säger Ah-ha, Naah-aah och Mm-hhm hela tiden. Eller för att jag uttalar New York New Yooawk. 
 
Tack för mig. Snart ses vi.