rebeccasochjohannasblogg

2010-02-20
01:00:37

Utmaning
Skidskytte är en konstig sport egentligen, men så klockren. En perfekt kombination, både för utövare och publik. Ta till exempel Björn Ferry som började med skidor och sedan började skjuta, eller Helena Johnsson som började skjuta och sedan lärde sig skidor.
Vad blir nästa stora grej?
Cykelhockey? Ridrugby? Simgolf?
Bara din fantasi sätter gränserna. Skriv i en kommentar vad du vill ha för sport i nästa OS, hur man utövar den och några grundregler. Fint pris på G, vi har stora planer.
PS Nisse ska få sitt pris nästa vecka.

JOHANNA & REBECCA

Kommentarer:
#1: elina

hej :) jag har en sport som skulle vara cool! Bob-backhoppning. Det börjar som bob, man åker på backen liksom. Sen kastas bobben av och så har man skidor på sig i den och så börjar man flyga. Sen istället för att landa på en vanlig backe så landar man i en ny bob som är placerad i en ny hoppbacke. Så fortsätter man så 3 gånger, den med bäst tid plus bäst längd på hoppen vinner.

2010-02-21 @ 13:44:04
#2: Clara

ahaham elina du är för skön! och simgolf låter inte heller helt fel.

jag har också en!

Handbollsmaraton! man är två lag som springer ett maraton samtidigt som man kastar bollar och försöker göra mål, målen springer naturligtvis med lagen för att det inte ska bli konstigt. det lag som gör flest mål samt får flest deltagare i mål först, vinner.

bra, eller hur?

2010-02-26 @ 16:19:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: